Guldus träffar kompisar


Idag har vi varit och hälsat på Emelie och Tjorven, och gissa om det har busats!


       
Möttes först ute på parkeringen, roligt att se våran sega nallebjörn möta Emelies lilla hyperaktiva vovsing (Gulsdus är väl egentligen inte seg, men i jämförelse med Tjorven var han som ett stort, långsamt mjukisdjur).



   
Väl inne väntade en stund av galet bus... Tjorven är ungefär en månad äldre än Guldus, än så länge är storleksskillnaden överkomlig. Blir roligt att se hur det går senare, när Guldus blir jättestor, men kanske fortfarande har kvar valpsinnet? För Tjorven kommer ju inte att växa så väldigt mycket mer...



       
Efter buset var det dags att gå ut med dom små kissnödiga valparna. Vi gick ner till vattnet och hade det riktigt mysigt. Emelie traskade ut en bit och fick dom små att följa efter, skönt med lite svalka efter allt spring!



   
Snygging! Men det var en hyfsat blöt och smutsig hund vi fick med oss in, var bara att ta fram frottéhandduken och gnugga. Börjar snart bli dags för ett bad i badkaret...



 
Väl inne igen fanns det konstigt nog fortfarande energi kvar i lilla Tjorven, hon tuggade nöjt på Guldus tugg-ring...



   
...något som Guldus inte brydde sig det minsta om, han slocknade på golvet...




...och fortsatte i samma stil när vi kom hem!



Ikväll har vi varit och fikat hos Kent, Karin och Triton, var riktigt trevligt. Vi fick svar på massa frågor, och hundarna fick nosa, busa och sova tillsammans. På tisdag nästa vecka följer vi med till Måttsund, brukshundsklubben, och kollar när hundarna tränar. Lillens träning får vara att sitta med oss och kolla på alla hundar, blir nog roligt!

Imorgon far vi till stugan igen, så får klimpen sova på sin favoritmatta som finns där. Han tycker att vi ska köpa hem en likadan, och ni vet ju hur svårt det är att stå emot när dom små verkligen vill ha något...

 
Den är så mjuk och mysig...



Idag var vi förresten och köpte en namnbricka till lillen. Har svårt att tänka mig att han skulle springa ifrån oss, men det skadar aldrig att ha en, sen så är den ju väldigt snygg!





Ha det gött!


Kommentarer
Postat av: Linnea

Åh så gulliga bilder! =D Jag tror minsann Tjorvisen har växt litegrann sen jag såg henne! Men hon verkar fortfarande lika hyper, stackars Guldus helt utmattad ;) Men man sover gott när man är riktigt trött :)

2009-06-23 @ 22:45:17
URL: http://linnch.blogg.se/
Postat av: emelie

Hej Hanna! Underbara bilder alltså! kommer nog låna någon om det är okej:) var jätte trevligt idag och hoppas att vi kan göra om det. Tjorven hälsar!

ps Linnea jo tjorven har växt sig stor och ståtlig haha;D

2009-06-24 @ 00:05:20
Postat av: Farsan Ztorm

Du ser ut att må prima och verkar ha spännande och händelserika dagar! Om du är åt Kalix-hållet nån gång är det bara du hör av dig så kan du få leka med mig och den "lillsyrran".

Ha det gott

från farsan Ztorm

2009-06-26 @ 12:00:41
URL: http://www.brudholmens.se
Postat av: Farsan igen

Hör bara av er när ni åker mot Övertorneå så kan vi sammanstråla i Kalix. Ring "morsan" (numret finns under kontakt på hemsidan) innan ni åker. Skulle vara kul att ses =)

2009-06-30 @ 19:29:31
URL: http://www.brudholmens.se
Postat av: Helena

Roligt att få se lite bilder på Tjorven och din fina hund.

Mvh Helena (uppfödare till Tjorven)

2009-08-13 @ 20:43:50
URL: http://www.terracorsos.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0