D Day

Hoppar omkring som en speedad cindy (min katt), går på en klockren kombination av sprallighet och powerking... Jag gick (hoppade) omkring i nya lägenheten typ 40 minuter i eftermiddags, helt ensam, och planerade. Hyresvärden står för tapetetsering i dom två mindre rummen, annat vi vill göra får vi stå för själva. Jag har en liten plan på att köpa en rulle vit tapet till köket, men ska ge det lite tid... 
     Åh vill fara dit med Janne nu, nu, nu! Men nu ska vi packa ihop det sista här, blah blah, och sen hämta hit skåpbilen vi ska köra grejerna i. Så kommer inte till stan på några timmar... Nåni. Tanken var att jag skulle ha fotat lite "före inflytt"-bilder i eftermiddags, men det glömde jag såklart med allt hoppande. Så ska se om det hinns med ikväll. Har köpt öl, läsk, chips, ostkrokar och popcorn till ikväll, så att alla snälla människor som hjälper oss ikväll blir lite motiverade, och förstår att dom är guld värda (förstår ni hur många svängar jag och Janne skulle måsta springa upp och ner annars, tre våningar? Och jag är ju ingen atlet direkt, så...)

Nej, inte sitta här och slöa, ska jag packa lite till, innan vi hämtar middag (pizza, mmm...)See ya!


Underbar dag

Åh vilket underbart väder det är ute! Man skulle kunna ta en frisk promenad, njuta av den gnistrande snön...
Eller så skulle man kunna packa, vi flyttar ju på fredag! Längtar så, alltid roligt att förbereda, och det finns gott om saker att packa än...
Eller så hade man kunnat baka något mysigt matbröd, har nästan slut i frysen! 

...eller så sitter man hemma sjuk och inte orkar göra någonting roligt alls. Nej då, jag är inte bitter...

Ehum...

Kolla in det här...

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/schlager/article4471334.ab


Det roligaste är ju nästan vad han säger att han ska göra när han får tag på kompisen som lagt upp filmen...

"Jag ska nypa honom... när jag... ser honom... jag ska ta honom, i örat... absolut... Dan, passa dig"Nypa
honom? Och jag vill inte veta hur det där med örat går till...!
Tillägg den 25 februari 10:35, för att undvika otrevliga missförstånd - jag är inget fan av Danny. Verkligen inte... Jag respekterar att människor tycker om olika sorters musik, och hoppas mig att mitt ointresse för viss musik likaså respekteras. Det där klippet hade dock så komisk rubrik på aftonbladet, att jag bara inte kunde låta bli att se vad det handlade om. Och det gav mig ett par varma (och på headcasevis; lätt hånfulla) leenden. ;)

Uuuhh...

Sitter här och tycker riktigt synd om mig själv!

Igårkväll var Danne och Karro här med hundarna och fikade, var riktigt trevligt, trots att jag kände mig lite risig i halsen. Tänkte att det nog inte var någon fara, att jag hade sjungit för mycket tidigare under dagen eller så. Imorse vaknade jag med hög feber, hemsk hosta, täppt näsa, rinniga ögon och onda öron. Det berodde gissningsvis inte på att jag sjungit... Var ynklig ett tag, när Janne åt frukost och så, sen somnade jag om och vaknade först efter tolv. Nu är det febernedsättande och andra preparat som gäller. Har man inte råd att vara hemma från jobbet (typ jag, som jobbar i helgen), är det bara att dopa sig.


Sveriges snögubbebjörn

Janne kollar hockey, han är verkligen jättetråkig. Första perioden kollade jag, och jao, det är ju inte sjukt enformigt eller så. Men nu är jag less (plus att jag har tinnitus efter Jannes avgrundsdjupa glädjeskrik efter Sveriges tredje mål, jag låg ogenomtänkt nära honom med örat i precis rätt riktning). Är det final och jag får frossa i godis, chips ch öl - visst, då är hockey båre trevligt och spännande. Men det är inte fallet denna vanliga torsdagkväll. Så det så. Men det finns en sjukt söt maskot som springer omkring där (se rubriken för beskrivning).

Men det gör ingenting att Janne är osocial och skriker som en tok hela tiden (då ska ni veta att det bara är Ryssland dom möter nu, inte Finland...). För när jag tittar åt hans håll, vilket är ungefär varje gång han skriker, ser jag rosorna han köpte igår =) Jag jobbade sent och han hade planerat massa mys, älsklingen...

Haha, nu var snögubbebjörnen i helbild och dansade, gud så söt! Hittar tyvärr ingen bild, så kan inte dela med mig. Men det är en rolig syn kan jag säga!


Nå ni, nu ska jag lägga mig i ett bad, lite lugn och ro... Ladda upp inför jobbhelgen: 10-19 imorgon, 13-21.15 på lördag och 9.30-15 på söndag. Praktiskt att hockeyn var i helgen i alla fall, så slipper jag (passivt) kolla alla matcher.

So long!

Hey ho, let's go...

Jag ska börja träna!

Vad sa du? Har du 'hört den förut'? Men alltså, jag är seriös, jag ska börja träna... Jaa, jo, det har jag kanske sagt några gånger tidigare. Och det kanske inte har hänt så mycket dom tidigare gångerna. Men nu ska jag faktiskt! Har till och med köpt mysiga träningsbyxor (att inte börja använda dom som hemmabyxor istället har varit ett riktigt karaktärsprov för mig, så mysiga är dom). Idag ska jag köpa linnen, t-shirts, toppar, you name it. Och nya skor! Mina gamla raringar, som ondsint har börjat tugga på hälarna, ska äntligen få gå i pension.
     Var in på intersport i veckan, såg ett par jättefina "aerobicskor" för en rimlig penning. Frågade om det är fel att ha såna om man bara ska träna i gymmet, och får höra att det inte spelar någon roll vad man har för skor i gymmet. Jahapp. Och att dom där skorna inte alls lämpar sig till aerobics, på tok för dålig dämpning. En förvirrad Hanna pekar på skylten "men det står ju aerobic...?". Man lär sig något nytt varje dag, den dagen lärde jag mig att "aerobicsko" är något man skriver om en sko för att det låter bra att skriva så, inte för att det har något med själva skon att göra. Roligt att dom har så ärlig personal i butiken, frågan är ju om jag hade fått samma svar om det var aerobicskor jag verkligen ville ha... Nå fick fortsättningsvis höra att, även om det inte spelar någon som helst roll vilka skor jag har i gymmet, så borde jag verkligen köpa löparskor. VIlket skulle ha varit helt okej, om inte dom så kallade "aerobicskorna" hade varit så fina. Nu tänker jag som så, att det viktigaste måste vara att jag har skor jag trivs i, så att jag är motiverad att träna. För han sa ju att det inte spelar någon roll vilka skor man har i gymmet. Alltså ska jag såklart köpa dom fina skorna! Fjolligt? Kanske det du, men samtidigt väldigt logiskt och rimligt.


Dags att röra sig mot staden, ciao!

RSS 2.0