Kakpoäng till alla inblandade

Nåni nåni. Sekunder blir till dygn som blir till månader som blir till tidsåldrar. Tiden är evig, ständigt i rörelse utan att egentligen förändras. Vi lever oss fram på olika vägar, i olika tider. Ibland väljer vi vilken hållplats vi ska stiga av på, ibland händer saker utan vår medvetna påverkan. En gång vet vi inte hur vi ska förhålla oss till tiden, en annan får vi tydliga markeringar på att vi har rört oss mot ett av våra mål. Med detta syftar jag, som ni säkert förstår, på att pepparkakornas tid är här.
     Det gick fort, i söndags fanns det bara några ynka ekologiska och fullkornspepparkakor på brödavdelningen på jobbet, precis utanför dörren till personalrummet. Så kommer jag idag i min oskyldiga ovisshet, och ser torn av pepparkakor överallt. Vi snackar inte om en sort. Eller två. Nej nej, pepparkaksmaffian har helt invaderat området kring personalrummet! Ska man skratta eller gråta?

Får nog ta och äta några pepparkakor, så att man blir lite lugn och snäll. Man ska inte klaga på dom små tandförstörande kaloribomberna, dom hör ju trots allt julen till. Och jag längtar till julen. Har gjort det flera veckor faktiskt (vet att det är märkligt, har bokat tid hos doktorn för att kolla om det är febersvammel eller något sånt). Vi snackar tung julstämning, redan i oktober! Vart är världen på väg med mig? Nå, jag står för mina känslor, det är bara att leva med dom. Men med detta ska ingen få för sig att jag längar efter iskylan som hör vintern här kring nordpolen till. Ursäkta? Hörde jag någon säga att jag inte ens bor i närheten av nordpolen? Nå få se då;
Det är sjukt kallt här på vintern - talar för att det är nordpolen.
Det finns isbjörnar på gatorna (spelar ingen roll om dom är av sten istället för ludd) - talar för att det är nordpolen
Inom några mils radie finns ett INOMHUSbad som heter nordpolen - vi måste definitivt vara nära nordpolen!

Inga tvivel om saken helt enkelt, vad bra att vi är överens om det. Punkt slut.


Annars då? Headcase äntligen fått fingrarna ur... ... ... kakburken, och börjat repa igen. Idag hade vi ett riktigt roligt rep, och i alla fall jag kände kreativiteten gå bärsärkargång inom mig. Har en spelning den 14e november (på påskis födelsedag), UNICEF anordnar den. Ska bli skoj!


Nu är det dags att sova, ha det gött folkar!

Hehe

Titta vilken rolig grej jag hittade på sis blogg;

1. Ta fram din mobil
2. Bläddra igenom din inkorg
3. Stanna när du räknat till tio och skriv första meningen i sms:et
4. Gör likadant på varje fråga1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Jo dom blev goda, säskilt den med daimchoklad


2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Ville umgås men men


3. Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Gjort några fynd på IKEA?


4. Vilket sms blev du mest berörd av?
20% xtra på notan & 3000 fria SMS om du laddar minst 200kr...


5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
En Stockholmsk playboy var på semester i Gällivare...


6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Jobbar ikväll


7. Vilka ord skulle du säga till Gud om du trodde på honom?
Haha!


8. Vad vill du höra mest av allt?
Just det!


9. Vad skulle du säga om du fick MVG i alla ämnen?
Klubbkväll imorgon 19.00!


10. Din romantiska replik?
Tja, jag har anmält mig till NkB nu...


11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
Häjj du!


;)


Har du inget vettigt att göra, så gör det inte här...

Är dom allvarliga; Fru Gårman? Det är ju så fyndigt att man ramlar av stolen av skratt. Eller så inte...

Jag är tjej, och jag förespråkar jämställdhet. Men det där har enligt mig ingenting alls med jämställdhet att göra, verkligen ingenting alls. Jag tar faktiskt inte det minsta illa upp av att det är en man på skylten vid övergångsställen, jag menar, hela grejen med Herr Gårman är ju att det är en ordvits! Är det bara jag som tycker det är skrämmande att Jämo, som man tycker ska vara insatta i jämställdhet, prioriterar sådana här saker? Att dom ser det som en steg mot ett jämställdare Sverige? Låt Jämo jobba med riktiga jämställdhetsfrågor, och låt vägverket lägga sina pengar på att laga alla risiga vägar. Annars får man väl, som någon kommenterat i Kuriren, även ta bort hornen på några av älgvarningsskyltarna...?Var går man? Jo Herr Gårman!


Echo, echo, echo...

Ho-ho? Hoo-hoo? Någon där? Här var det livat värre... Kan ju kalla det bloggtorka, eller skylla på att jag inte har någon dator hemma. Eller en kombination av dessa anledningar. Men något är det, för boggat, det har jag inte gjort på ett tag.
     Är ju hemma nu, rullar åter i dom gamla spåren. Skönt, men tråkigt. Stillsamt, men tomt. Bekvämt, men inte särskilt spännande. Yes, Luleå i ett nötskal!

Lägger upp några bilder från London, ett litet smakprov, så tänkte jag damma av min gamla pixbox någon dag och lägga resten där.Hela gänget, sista kvällen. Lägg märke till tjejen i mitten, snett under killen som står upp och ser riktigt glad ut...


Aah, en rejäl sojamjölkslatte på starbuck's, kan det bli mer... eh... inte engelskt?


Camden market


Jag o Janne traskade runt i Regents Park, riktigt mysigt


Darling med en balja cappuccino på Costa


Mysigt


Royal Albert Hall


Buckingham Palace


Svart o vit


Big Ben


Tower Bridge


Welcome to Carnaby Street!


På Heathrow fick Janne äntligen sin Guinness


Tjaa, är någon förvånad?


Smakprovet blev inte så litet som jag tänkt mig, men men... Säger till när jag lagt upp bilder på pixbox, då tar jag med dom Janne fotatde också. Nu ska jag och pappa se Idol, ha det!!


RSS 2.0