Mo(tiva)tion dag 2

Har upptäckt den ideala kombinationen: ett löfte på sin blogg och vackert väder. Utan dessa två hade jag inte tagit en promenad efter jobbet idag, det kan jag lova... Såhär i efterhand kan jag konstatera att det var befriande att traska runt i solskenet efter en tärande dag på jobbet, trots att det inte riktigt kändes så när jag kom hem från jobbet och såg vår underbara soffa. Jag tror nästan att jag hörde den ropa mitt namn...

Nå, hur går det då hittills för mig? Promenerade runt pölen/sjön/hälsans stig igår, riktigt härligt! Så, jaa, jag har både bloggat och promenerat dag 1 och 2. Jag ger mig själv en klapp på axeln och spark i ändan (hur nu det ska gå till). Får hålla på såhär i några dagar, sen får jag utveckla bägge. Kan ju prova skriva ett allmänt blogginlägg, eller kämpa på med några armhävningar. Men nu, gott folk, ska jag sova. För jag började 6.45 imorse, och vill inte ens påminna mig om hur tidigt jag steg upp...


Tack för kommentarerna förresten, dom gör att jag inte känner mig lika ensam i kampen mot min träningsfobi! ;)


Mo(tiva)tion, dag 1

Vad är likheten mellan träning och bloggande, för mig?

Nu får det banne mig vara nog. Ska man leva, så ska det vara i nuet. Jag tar tillbaka det jag tidigare sagt om att jag tränar för Beach 2011. Nu tränar jag för Beach 2009, och träna, det ska jag! (även om sis gamla uttryck "Boll 2009" känns lockande i svaga ögonblick).
   Det här är ju ungefär vad jag sagt om mitt bloggande dom senaste åren, att jag ska ta tag i det. Därför har jag bestämt följande (och jag hatar redan mig själv för det):


Jag ska på denna blogg delge er läsare all träning jag sysslar med under fyra veckors tid, med start idag tisdag den 28 april 2009. Målsättningen är minst ett blogginlägg per dag, och minst en promenad/träningspass per blogginlägg. Vilodagar från bägge är tillåtna, men då ska det vara tydligt att det just är sådana, och inte bara slöhet.


Enjoy!


Påsktider...

Fick denna kommentar av Linnchy idag:

"Hördu, du borde påskpynta Cindy lite nu, stackarn sitter ju med tomteluva uppe i hörnet ;)"

Och uppmärksam på mina kära läsares åsikter som jag är, har jag nu klätt på den stackars katten en kycklingdräkt för att kunna lägga upp en mer uppdaterad visningsbild här på bloggen. VIsst är hon söt?


Hade gärna skrivit ett längre blogginlägg nu, men har massor av navelludd att kolla på, så får ta det någon annan dag. Ciao! ;)


RSS 2.0