Från en dag till en annan...

...var man inte längre tonåring. Och det känns faktiskt riktigt bra. Tanken var att jag skulle ha tagit en sväng förbi bolaget innan jobbet idag, bara för att njuta av friheten. Men efter en djupdykning i mitt stökiga rum, som självklart tog betydligt mycket längre tid än jag planerat, så konstaterade jag att systembolaget med all sannolikhet finns kvar imorgon också. Och förhoppningsvis även på torsdag och fredag, eftersom att jag ska hinna baka och städa här hemma imorgon, även då innan jobbet. Det finns stora för- och nackdelar med mina skumma arbetstider; jag har alltid mycket tid på morgonen, det är inspirerande, men jag kan typ inte umgås med människor när jag jobbar, för alla andra har normalare arbetstider. Det är ju lite synd om dom som ändå socialar med mig på vardagar, för jag kan vara uppe riktigt sent och ändå hinna sova ut innan jag börjar jobba, det kan man inte när man jobbar standardtider... ;)

Shit, hur har klockan hunnit bli såhär mycket? Undra på att man är trött... (väcktes 06.34 imorse av ett gällt kattskri, då hjälper det inte att man har lång sovmorgon)


So long!

Underbar och men inte älskad av alla

Sneglar ner mot högra hörnet av skärmen, för muspekaren över klockan. Om det vore så att man eventuellt ville börja plugga till hösten, så skulle det vara på tiden att söka nu. Man har ju aldrig direkt varit känd för att vara ute i god tid. Om det vore så att man ville söka, ja. Om det inte vore så att man redan nu vet att man skulle missa "skolstarten", så att säga. Om man vet att man istället står och blandar drinkar (står? ligger? ja allt är ju en fråga om hur många drinkar man provsmakat innan lunch). Sneglar ner mot hörnet igen; man vet i alla fall att man snart är gammal nog att köpa hem studiematerial, så att man kan börja träna...

Vilket underbart väder vi har haft dom senaste dagarna! Igår efter jobbet (jobbade 12-19, tror jag?) var det så otroligt skönt ute, med mild temperatur och strålande sol trots den sena timmen, att jag var tvungen att ta en joggingtur innan middagen. Jag märker tydlig förbättring på flåset, från att inte ha kunnat gå i raskt tempo utan att drabbas av typ inbillad astma, kan jag nu jogga längre sträckor. Det du! Hade ju dock en dröm om att återfå dom mer markerade musklerna som fanns på min mage och mina armar under slutet av gymnasietiden, men jag måste tillåta mig själv att tvivla. Nå, som tjej kan man ju alltid dra något om att man känner sig mer bekväm i kvinnliga former än muskler, så det är väl ingen större skada skedd.

Haha, åkte bil med pappa idag, han skulle släppa av mig i stan där jag och sis skulle hyra film. Han frågade vart jag skulle, jag svarade Hemmakväll (tänkte aldrig på att förtydliga det till; Hemmakväll, gamla Videoteket). Han svarade lite smått irriterat att han förstått att vi skulle ha hemmakväll, men vart ska han stanna? Påminner om klassikern, då jag sagt att jag ska på Grace (nattklubb), och kort efter får höra "jaa hon ska på nå grejs..." - klockrent, eller hur?


Nej, är nog dags att knyta sig snart (vad syftar det uttrycket egentligen på?!). Är ju en dag imorgon också, som vanligt. Och jag är ledig! Har lovat att äta både lunch och middag ute dock, får se hur jag tar mig ur det här... Troligen kommer jag att rulla fram med skadeskjuten plånbok, men det man inte har i huvudet får man ha i magen, typ. Och inte i plånboken...

Räknar med att ni kan gissa vilken film det blev ikväll, annars kan jag ju tipsa om att det finns en ledtråd i rubriken... Och jaa, jag vet, det är verkligen dags att sova nu.
Sweet Dreams.

Alla måste väl få ha något att pyssla med...

Vad komiskt att "forskare har kliat sig i huvudet och undrat var smärtan kommer ifrån" när kvinnor föder barn. Jag brukar vara rätt snabb att påpeka att jag minsann också funderat på diverse märkliga saker som kanske går andra förbi, men helt ärligt har jag aldrig funderat över just det här. Tycker faktiskt det är rätt så uppenbart och logiskt, men...


Hej du

Har du lite att göra? Klicka här för att se en skräckfilm från Aftonbladet, huuh...


RSS 2.0