Oh me God...

...jag ska typ aldrig mera äta...God Jul! =)

Hm?

Då provar vi igen. Publicerade det här inlägget för 2 dagar och 18 timmar sedan, enligt översikten här på bloggen. Men det har ni inte märkt av. Min kära pojkvän påstår att det beror på censuren... And we love it.Jag tänkte börja detta blogginlägg med ett känt uttryck: SÅ J*VLA LESS. Sådär, det känns genast lite bättre (med betoning på "lite").


Sitter och läser lite om utbildningar, som så många gånger tidigare, som så många gånger framöver. För några år sedan pratade man om "skoltrötthet", och alla förstod vad man menade. Nu vill jag att alla ska förstå "jobbtrötthet" lika enkelt, så slipper man omstädiga förklaringar. Kan bara säga att det gått så pass långt att jag börjat köpa trisslotter... (femtiotusen kronor i månaden i tjugofem år, snälla?!).Adventsdikt

Snön ligger vit på taken
endast någon är vaken...

Fäktar i kök med mat och present
Stressivån stiger för varje advent

Vid första advent är nivån ännu sund
när adventspynt är framme man får rofylld stund

Vid andra advent blandas oro med frid
än finns för klappar och mat, gott om tid

Tredje advent bjuder stressfylld handel
Starkglögg sköljs ner med russin och mandel

Fjärde advent sitter någon uppgiven
nästa anhalt är hjärtintensiven


//HR 2008-12-15

Godmorgon alla lussekatter!

Vad händer i julstugorna? Själv sitter man här lagomt nyvaken, har precis stigit upp och ätit frukost... Blev en lång natt, för att ta igen sömn från den föregående, som var minst sagt stympad, på grund av att... Hm, lika bra att börja från början;
hade personalfest på Western Farm, var trevligt med god mat och underhållning, och så provade jag rida en sån där tjur som man ramlar av (speciellt med ett par, fem öl i kroppen). Det var kungligt roligt! Åkte hem tidigare än det planerade tjugo över ett, fick skjuts av en som också tyckte det kändes lite väl länge. Väl i stan gick jag på Bishops, mötte upp lite julfestande poståkerister (haha, klingar bättre än "poståkare", som var mitt andra alternativ). Var mogen och drack ett glas citronvatten där, sen tog vi tio-över-ett-nattbussen hem till porsön. Stekte en burgare till fyllekäk, och drog oss mot sängen där kring två på natten. Det var här problemet visade sig.
    
Jag hade hjärtklappning. Inte av det diskreta slaget, utan en riktigt hård version. Försökte somna med mitt gamla beprövade sätt att ligga på mage (i vanliga fall somnar jag som en trött katt då), men det gick inte alls att ligga så, för mitt hjärta slog så hårt att hela jag skakade i sängen! Då var det bara att ligga på rygg och tappert invänta sömnen. Men då fick jag akut ont i ena armen och båda benen, höll på att få ett bryt vid det här laget, ville bara sova. Traskade upp ett tag för att hämta vatten, men hjärtat fortsatte misshandla bröstkorgen och jag var yr som Linnea efter en tur med Virvelvinden. Helt seriöst, hade kunnat tro att jag hällt i mig fem redbull innan jag la mig, men det hade jag inte. Sista gången jag kollade på klockan var halv sex på morgonen, då hade jag fortfarande inte fått en blund. Och stackars Janne hade blivit väckt en gång i kvarten av en smått hysterisk flickvän som inte kunde sova. Det är ju lysande...

Nå trots sömnbrist blev det julbakis här, jag och Janne bakade typ hundra lussekatter eller något. Dom blev inte vidare bra, men det är sånt man får ta. Problemet var ju att vi bara hittade två stycken fryspåsar (hade köpt nya i fredags, Janne visste att han hade slut, men dom glömde vi såklart på Skurholmen). Så det var bara att bjuda hit folk, be dom äta massor av lussekatter, och sen ta med sig hem också (i systembolagskassar). Hoppas folk blev mätta och glada, jag drabbades i alla fall av hemskt illamående och magknip, kan bero på at jag åt typ tio lussekatter, kan även bero på att jag åt ungefär lika mycket deg innan... Jag och Janne har en teori om varför tjejer smakar (läs; äter) så mycket deg när dom bakar; det är medfött, man vill prova/förbereda kroppen på hur det är att ha en bulle i ugnen. Jag menar, magen sväller, man mår illa... Sant, huh?

Nu ska jag snygga till mig lite, för att röra mig mot stan. Det är det man gör lediga dagar, springer på stan och så far man en sväng hem till mamma och pappa för att krama katterna.

Höres o synes!
Det var ju tacksamt...

Jamen det här var ju festligt. Man sitter här med värsta julstämningen och inser att det enda stället man inte julpyntat än är bloggen (kom till denna insikt efter ett ha kollat Linnch's blogg). Så, glad i hågen ska jag ta en titt på mig egen blogg, för att fundera ut vad som ska göras. Då väljer såklart min blogg att inte fungera som den ska. Den enda gången på några veckor som jag har haft tid och möjlighet att sitta vid datorn, så tjorvar det. Tack för den!

RSS 2.0