Fuck you, fuck you

Nej, det handlar inte om antisocialt beteende (eller?). Det handlar om vår låt Fuck you, fuck you, som vi nu äntligen fått klar! Vi, som ska till Övertorneå och spela imorgon. Nice!

Join the headcase parade, walk along with us

image18

Come on and scream, run as fast as you can. Lose it, throw yourself away. Break it, break it to pieces and then; be the boss and live!




Över till något helt annat (eller?); det är bra fascinerande det där med att vara offer eller hora. För dealla vet ju att tjejer på krogen tillhör någon av dom två kategorierna, om dom inte är skötsamma vill säga. Dom skötsamma är en kategori för sig. Men det intressanta är att reflektera kring alla stackars tjejer som blir utnyttjade och alla dom som är billiga slampor. För det är väl den allmäna uppfattningen om tjejer som går ut och roar sig?
     Om en kille går ut på krogen, dricker och träffar en tjej ses han från vissa håll som framgångsrik, från andra håll som en utnyttjande player. Om en tjej går ut på krogen, dricker och träffar en kille, ses hon från vissa håll som en hora, från andra håll som en stackars flicka som blir utnyttjad. Det finns ingen logik i detta... Jag vet inte vad som är sorgligast, att man ser tjejer som hjälplösa eller att man ser killar som dåliga människor? Om folk bara kunde ta och acceptera fakta; det finns tjejer som går ut på krogen för att leva livet, få billig fylla och ett ligg.

När vi nu är inne på ämnet; missa inte den här musikvideon, den är ju helt underbar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0